Jun 14, 2015

Slotdag knutselhockey


Eefje blijkt populairder van Adem
Category: General
Posted by: Hellen
Gisteren was ik bij de Almeerse hockeyclub. We waren met deKinderkliniek uitgenodigd aanwezig te zijn op de zogenaamde slotdag. Gelukkig was het een droge dag, al waaide het wel de hele middag flink. Buiten lukte het daarom niet goed om Eefjes te maken. Je kent ze wel, het bouwpakket op mijn site, waarmee je zelf je eigen Adem kunt maken. Bij de hockey was Eefje helaas voor mij, Adem, veel populairder... eenmaal in de kantine werd er volop gekleurd, bedacht en geplakt. Hieronder kun je zien hoe leuk het was. Zelfs mijn gezellige assistente Renata vermaakte zich prima. En zo kwam ik op het idee om een wedstrijd te starten: Wie maakt de leukste Eefje?
Helaas ben ik gisteren de namen vergeten te vragen van de kunstenaressen, dus de winnares van gisteren kan ik niet bij naam vermelden hier. Wel dat zij een hele mooie had gemaakt met verschillende kleuren haar. Kijk maar op de foto. 
Ik vraag jullie dan ook lekker aan het knutselen te gaan, niet ademloos natuurlijk, met de bouwplaat verderop op deze site. Maak je mooiste Adem of Eefje en plaats een foto op de facebook AdemenEefje, dan kies ik binnenkort de mooiste en krijg jij die prijs!.